Modetekenen voor Volwassenen


Mode Tekenen is voor iedereen!

Hebt u veel ideeën voor nieuwe ontwerpen, maar weet u niet hoe u deze op papier kunt uitbeelden? Wilt u niet altijd dragen wat de trend voorschrijft? Wilt u eigen tekenstijl ontwikkelen tot een sprekende illustraties? Bent u gewoon geïnteresseerd in modetekenen en mode ontwerpen? Wilt u basistechnieken van modetekenen leren voor uw aanstaande studie in het modevak?
Dan is dit de cursus voor u!


Over de cursus Modetekenen of Fashion Illustratie

Deze cursus is voor iedereen en tekenervaring of voorkennis is niet vereist.
We werken vanaf de basis. U leert stap voor stap diverse tekentechnieken toe te passen met potlood, waterverf en andere materialen op papier. U leert tevens verschillende illustratietechnieken om kleding, textiel en accessoires op een ‘Fashion figuur’ af te beelden. Geen digitale methodes maar zuiver handwerk.

En verder…

Met speciale opdrachten krijgt u zowel in de les maar ook in de thuisopdrachten speciale technieken van het modetekenen onder de knie. Ook leert u te experimenteren en eigen creaties te ontwikkelen.
Hoe kunt u ideeën het mooist en duidelijk op papier uitbeelden? Het accent van de cursus ligt niet alleen op het kunnen tekenen maar ook bij het ontwikkelen van uw eigen stijl. U leert vanuit uw eigen belevingswereld unieke mode ontwerpen. Mode die zich onderscheidt van de gangbare confectie.
De opdrachten werken inspirerend, zowel voor beginners als voor gevorderden. Ontwerp uw eigen kleding en breid uw portfolio uit met prachtige en tekeningen.


Details

  Duur De cursus duurt 13 weken. Eén les per week.
  Locatie Fashion School Mode Incolors in Nootdorp
  Wanneer De lessen worden gegeven van oktober t/m januari en van februari t/m juni/juli.
  Aantal cursisten Minimaal 3 en maximaal 4

 

Weekrooster Schema en Prijzen Inschrijfformulier Cursusvoorwaarden