Garderobeplanning


Garderobeplanning is dé oplossing voor veel vrouwen.

 

Wat houdt het in?

We doorlopen samen uw garderobe en maken korte metten met alles wat u niet meer draagt, niet meer past en zullen uw kledingkast overzichtelijk ordenen.
Daarna gaan we samen bepalen wat uw eerste nieuwe aankopen kunnen zijn.
Een garderobeplanning zorgt ervoor dat u opnieuw plezier hebt van uw kleding en weet waar u het aan kunt vullen.

We verdelen de kleding in 3 groepen:

  1. Genadeloos afscheid nemen;
  2. Veranderen
  3. Laatste kans. Indien de kleding gedurende 6 maanden niet wordt gedragen wordt het verplaatst naar de eerste groep.
De kleding wordt ook verdeeld in functionele groepen: zakelijke kleding, avondkleding, sport-, vakantiekleding etc. Als u bijvoorbeeld 70% van uw tijd op het werk doorbrengt, hoort uw garderobe ook voor 70% uit zakelijke kleding te bestaan.
Ik zal u helpen om nieuwe en interessante sets samen te stellen en te verfrissen met verschillende accessoires. We gaan controleren of uw garderobe bestaat uit kleding met de juiste kleuren van uw kleurenpalet. Ik geef advies hoe u uw kleding, met kleine veranderingen om kunt toveren tot iets wat goed bij u past.
Aan de hand van de garderobeplanning krijgt u foto's met nieuwe combinaties van uw kleding en een lijst van prioriteiten voor aankoop in de nabije toekomst. U leert wat basiskleding is, hoeveel kleding u nodig heeft om een mooie garderobe op te bouwen en welke kledingstukken u het gehele jaar door kunt dragen. En uiteraard nog veel meer tips die ervoor zorgen dat u er altijd uitstekend uitziet, zodat we een frisse, gezonde en mooie uitstraling creëren.

De garderobe planning zal bij u thuis plaatsvinden en duurt ± 2-3 uur, afhankelijk van de hoeveelheid kleding.
Deze dienst is alleen beschikbaar na een kleur- en stijladvies!

Voor een prijsoverzicht van de verschillende arrangementen klik hier.