Cursus Fashion Designer voor Jongeren (6+)

In de cursus "Fashion Designer" voor kinderen en jongeren leren jonge talenten kleding maken, patroon overnemen en modetekenen.

 

Lieve bezoeker van Fashion school en studio Mode Incolors,


Gezien de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we NU gezellige, leerzame en creatieve bezigheid juist hard nodig; hoe blijven we rustig en realistisch en raken we niet in paniek door alle berichten en gebeurtenissen. Om het verder verspreiden van het coronavirus tegen te gaan wij zijn gestopt tijdelijk met onze lokale lessen. Via deze weg informeren we jullie over ons voorgenomen besluit.

Maar niet getreurd: we geven LiveOnline modecursussen, zodat uw kind toch de lessen kan blijven volgen! De optie om modelessen te blijven beoefenen blijft. Toch  NU hebben we relax en creativiteit juist hard nodig.

Vind hier over LiveOnline modecursussen alle informatie; het lesrooster, tijden en inschrijven.


Wij zien u ook graag terug op onze lokale lessen als school gaat weer openen.

Volg nu onze LiveOnline lessen samen met andere kinderen en natuurlijk altijd met docent. U kunt ook voor een proef les uw kind inschrijven.  
 

Kijk hier video LiveOnline les Modetekenen 


 


Cursus "Fashion Designer"

Modieus onderwijs voor kinderen op het gebied van mode ontwerpen en maken is al weer helemaal hip.

  • Uw kind droomt ervan een modedesigner, modelleur of stylist te worden? Hij/zij kan nu zelf het beroep van modeontwerper proberen.
  • Of wilt uw kind meer over mode weten. Is hij of zij gewoon gek op modeontwerpen, naaien en modetekenen?
  • Misschien wilt u een leuke creatieve hobby als een algemene ontwikkeling voor uw kind?

Dan zijn onze creatieve cursus "Fashion designer" en workshops zeer goed voor uw getalenteerde kind.

In deze cursus laten we de kinderen kennismaken met het vak van een echte modeontwerper. Ze krijgen het hele proces te zien vanaf het bedenken van een concept via het ontwerpen, het maken van een eigen kledingstuk tot aan de afsluitende modeshow aan het eind van de cursus. 
 

Details cursus "Fashion Designer"

 

De cursus "Fashion Designer" bestaat uit de volgende onderdelen:
 

Fashion Illustratie Leren Naaien


Waarom nog meer?

Mode  ontwerpen en maken is een leuke hobby.  Stimuleer de creativiteit van uw kind!
Laat de creativiteit van uw kind de vrije loop, want door creatief bezig te zijn kunnen kinderen ontdekken waar hun kansen liggen!

Op onze cursus leert uw kind niet alleen maar naaien en knippen. Er is veel meer. Het kind ontwikkelt zich. Modecursus is een uitstekend middel om creativiteit, mentale vermogens, fijne motoriek, esthetische smaak en ook het creatief denken te ontwikkelen.


Als u wilt weten op welke datum deze cursussen beginnen, op welke dagen en hoe laat en wat deze kosten, kijkt u dan hier: Schema en Prijzen
Als u de cursus leuk vindt dan kunt u zich hier direct inschrijven
Als u het moeilijk vindt om de juiste cursus te kiezen, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de keuze.
Op onze Facebook pagina kunt u meer zien wat u kunt verwachten van onze cursus voor uw kind.

 

Weekrooster Schema en Prijzen Inschrijfformulier Cursusvoorwaarden