Cursus-"Fashion Designer"

Cursus Fashion designer: Naailessen - Patroontekenen - Modetekenen

De cursus bestaat uit 3 delen; Naailessen - Patroontekenen en Modetekenen.
De lessen zijn onafhankelijk van elkaar - Naailessen en patroontekenen zijn voor beginners en gevorderden, Fashion Illustratie op alle niveaus.
Wij adviseren altijd te beginnen bij het begin. GOEDE BASIS = GOED BEGIN.
 


Naailessen voor beginners en gevorderden

Voor beginners-is bedoeld voor meer begrip en inzicht in het maken van kleding. Je leert patroon aanpassen en overnemen op jouw maat en verschillende naaitechnieken en trucjes. Omgaan met naaimachine en leren basistechnieken. Afwerken van hals en armsgat op verschillende manieren, kleding vermaken en nog meer.
Wanneer je dit beheerst, wordt het patroontekenen/overnemen en kleding maken veel makkelijker.
Voor gevorderden - Kleding maken naar keuze onder professionele begeleiding, rok, jurk, broek, jas en mantel. Aanpassen en overnemen van patronen.
 

Patroontekenen voor beginners

is  voor iedereen die graag zelf kleding wil ontwerpen en maken, maar de basis van patroontekenen nog niet beheerst.  Hierbij leer je de basispatronen van een  rok, een broek, een jurk, een jas en een mantel tekenen. Aan het eind van deze cursus kun je de juiste stof en de beste afwerking kiezen voor een bepaald model.
Als je de basis beheerst,  dan kun  je verdergaan met meer ingewikkelde kledingstukken.
  

Naailessen en Patroontekenen voor gevorderden

Hier leer je  met moeilijke stoffen te werken zoals zijde, chiffon, satijn en  andere stoffen.  Vanuit een basis patroon leren je een silhouet maken van verschillende vormen.  Zo kun je alles ontwerpen naar jouw en wensen en smaak!!!
 

Fashion Illustratie

is voor iedereen. Ook als je nooit hebt getekend.  Als je een goed kledingstuk wilt leren maken, is het uittekenen van het ontwerp belangrijk!  Bij Fashion Illustratie leer je kleding en accessoires tekenen met verschillende methodes en je creativiteit en fantasie toe te passen op het ontwerp. Je ontwikkelt een unieke stijl, vorm en silhouet.
Je kunt kiezen wat je eerst wil leren. Modetekenen, patroontekenen en dan kledingstuk maken. Het is mogelijk één van de cursussen te volgen- en of te combineren.
  

Alles is mogelijk en niets is te gek!

Tijdens alle cursussen leer je stap voor stap verschillende soorten kleding zelf ontwerpen en maken!!!
Onze lessen zijn voor alle niveaus, maar wees eerlijk tegen je zelf - GOOI geen geld weg. Kies een juiste cursus.
Weet je niet wat je kunt? Moeilijk om te kiezen?
 

De eerste les = gratis proefles .

Locatie :  Ds. C. Spoorlaan 23, te Nootdorp
Aanmelden: via mail@modeincolors.nl

Rooster en prijzen