Workshop Kleuradvies voor volwassenen


Bent u benieuwd welke kleuren echt iets met uw huid, ogen en haar doen? Met welke kleur u de meeste complimenten krijgt? Wilt u weten welk seizoenstype u bent en waarom dit zo belangrijk is?

Boek dan een workshop kleuradvies.
 

Waarom?

Kleur doet heel veel in het gezicht. Het dragen van de juiste kleuren zorgen ervoor dat u er fris en stralend uitziet. De kleuren zijn in harmonie met uw huid, ogen en natuurlijke haarkleur. Een Workshop Kleuradvies is leuk om te doen met een groep vriendinnen of collega”s maar ook als bedrijfsuitje of personeelsfeest. Een kleuranalyse wordt gedaan als invulling of aanvulling op het programma van een personeelsfeest, bedrijfsevenement of personeelstraining.
Erg leuk voor zowel de heren als de dames, aangezien iedereen met de juiste kleuren er beter uit ziet.
 

Omschrijving

Tijdens een Workshop Kleuradvies wordt er stap voor stap gekeken welke kleuren bij u passen en welke wat minder mooi staan. De basis waarmee wij de Workshop Kleuradvies verzorgen is het 4-seizoenensysteem gebaseerd op het werken met speciale gekleurde testdoeken. U neemt plaats voor de spiegel zodat u goed kunt zien wat de verschillende gekleurde testdoeken met uw gezicht doen. Op deze manier zult u zelf ontdekken welke kleuren voor u het mooist zijn. Het is fijn om te weten welk seizoentype u bent omdat u dan gericht kunt winkelen en nooit meer een miskoop hebt!
Tijdens een workshop krijgt iedereen ook echt een persoonlijk advies.
 

Details

Duur van de workshop : Afhankelijk hoe groot de groep is maar gemiddeld 2,5 uur.
Kosten : €42,50 p.p. vanaf 5 personen te boeken. Inclusief kleurkaartje.
Minder personen kan ook maar wij rekenen vanaf 5 personen.
Locatie : Op elke gewenste locatie in Nederland of bij Modestudio Incolors
Wanneer : Zelf te bepalen (in overleg)

Meer weten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.