Workshop voor Volwassenen - Kleuradvies


“Kleuren zijn stralingsenergieën die positief of negatief op ons inwerken”

(Johannes Itten, Zwitsers kunstschilder)


Kleuren oefenen een sterke invloed uit op onze psychische en lichamelijke gesteldheid. Door bewust de juiste kleuren te kiezen kunnen we een positief imago opbouwen.

Tijdens een kleurenanalyse gaan wij samen met u op zoek naar die kleuren die u fris en stralend maken. Deze kleuren zijn in harmonie met uw huid, ogen en natuurlijke haarkleur. U neemt plaats voor de spiegel zodat u goed kunt zien wat de verschillende gekleurde testdoeken met uw gezicht doen. Op deze manier zult u zelf ontdekken welke kleuren voor u het mooist zijn.
Veel mensen zijn verrast en zeggen: "Ik wist niet dat kleuren zoveel met je kunnen doen!"
 
 


Kleuradvies voor particulieren

In een huiselijke sfeer ontdekt u wat voor u de mooiste kleuren zijn. Een kleurenanalyse duurt ongeveer 1,5 uur. U krijgt ook een haarkleur- en make-upadvies. Om deze kleuren te kunnen gebruiken tijdens het shoppen krijgt u een professioneel kleurenpalet, met de basiskleuren van uw seizoen, mee naar huis.
Elke kleurenanalyse is inclusief een:

  • kleurenpalet met basiskleuren,
  • haarkleur- en make-upadvies,
  • kleurenpaspoort voor uw beste kleuren voor make-up, haarkleur, kleding en accessoires. Een analyse kan uitgevoerd worden bij ons of op locatie: eventueel bij u thuis. 
    Voor een kleuradvies is het belangrijk dat u geen make-up draagt.


Kleuradvies voor bedrijven

Bij klantcontact is het belangrijk een goede eerste indruk te maken. Die indruk wordt voor een groot deel bepaald door de kleding. De kleuren moeten passen bij de natuurlijke uitstraling van uw medewerker. Een kleuranalyse helpt u bij het kiezen van de juiste kleuren. Uw klant zal daar zeker positief op reageren!

Een kleurenanalyse kan bij u op locatie worden gedaan of bij onze modestudio.

Wij doen u graag een voorstel op maat.

 

Prijzen Inschrijfformulier