Modecursus Volwassenen (16+)

Lieve bezoeker van Fashion school en studio Mode Incolors,
Gezien de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we NU gezellige, leerzame en creatieve bezigheid juist hard nodig; hoe blijven we rustig en realistisch en raken we niet in paniek door alle berichten en gebeurtenissen. Om het verder verspreiden van het coronavirus tegen te gaan wij zijn gestopt tijdelijk met onze lokale lessen. Via deze weg informeren we jullie over ons voorgenomen besluit.

Maar niet getreurd: we geven LiveOnline modecursussen, zodat uw kind toch de lessen kan blijven volgen! De optie om modelessen te blijven beoefenen blijft. Toch  NU hebben we relax en creativiteit juist hard nodig.
Vind hier over LiveOnline modecursussen alle informatie; het lesrooster, tijden en inschrijven.
Wij zien u ook graag terug op onze lokale lessen als school gaat weer openen.

Volg nu onze LiveOnline lessen samen met andere deelnemers en natuurlijk altijd met docent. U kunt ook voor een les hier inschrijven.  


Originele Modecursussen voor volwassenen

Deze cursussen zijn voor liefhebbers die zelf hun kleding willen maken.
Vind u het leuk om zelf kleding te leren ontwerpen en maken? Dan bieden wij voor beginners en gevorderden speciaal voor deze doelgroepen ontworpen lessen. Zelf mode maken is een fijne en leuke hobby en helemaal niet zo moeilijk.
Steeds meer mensen willen zelf kleding leren maken. Omdat het heel erg leuk en bijzonder is als u van een lapje stof een uniek kledingstuk kunt creëren. Het is ook supergaaf om kleding helemaal naar eigen smaak te kunnen tekenen, ontwerpen, maken of vermaken.


Zelf unieke kleding maken kan iedereen

Met onze cursussen leert u snel kleding maken voor u zelf, uw kind of partner. Fashion School & Studio "Mode Incolors" biedt u een breed assortiment aan lessen waar u leert creatief kleding en accessoires maken.

Durf! Leer! Doe!
Want creativiteit is een belangrijke bron voor inspiratie, rust en positieve emoties.
Klik op het logo van uw favoriete cursus.
 

Knip- en Naaicursus Patroon Tekenen Patroon Ontwerpen Modetekenen


Als u wilt weten op welke datum deze cursussen beginnen, op welke dagen en hoe laat en wat deze kosten, kijkt u dan hier: Schema en Prijzen

Als u de cursus gevonden heeft dan kunt u zich hier direct inschrijven

Als u het moeilijk vindt om de juiste cursus te kiezen, neemt u dan contact met ons op.
Wij helpen u graag met het maken van de keuze.


Wij werken samen met Knipmode

Voor onze lessen gebruiken wij een door ons zelf ontwikkelde methode, maar wij werken ook samen met “Knipmode” en gebruiken daaruit verschillende technieken. Ook gebruiken wij kledingpatronen van verschillende magazines, waaronder Knipmode, Knipje en Burda.


Bij kleding maken is het belangrijk je eigen stijl die bij jouw innerlijke wereld past te leren en te creëren.


 

Weekrooster

Schema en Prijzen

Inschrijfformulier

Cursusvoorwaarden