Modeshow en certificaatuitreiking leerjaar 2022/23

 

Laat je verbazen: Jonge Fashion Designers schitteren op de catwalk!

Dé fashion show voor en door jonge “Fashion Designer” op zaterdag 24 juni om 16:00. Door jonge talenten van 6 tot 14 jaar oud.
 

Reserveer snel je plaats De deadline nadert en de fashionista's zijn druk bezig met de laatste naadjes en stikjes.
Een knipje hier en een speldje daar, voor je het weet is het bijna klaar! Wat gaat het worden? Een fleurige rok, een zomerjurk of toch een sweater met grote zakken?!

Op de Modeshow ‘Fashion Designer' - cursus voor jongeren gaan zij alle designs showen! De naaimachines draaien nog even op volle toeren, want op 24 juni is het SHOWTIME!
De jonge talenten ruilen hun Ipad in voor de naaimachine! Want niets is zo leuk als even terug naar de basis en lekker bezig zijn met de handen!

De fashionista's leren niet alleen ontwerpen en maken, maar ook creatief nadenken! Ze krijgen het hele proces te zien vanaf het bedenken van een concept via het ontwerpen,
het maken van een eigen kledingstuk tot aan de afsluitende modeshow aan het eind van de cursus. Ben je ook benieuwd naar het eindresultaat?

Ken je (heb je) een kind die ervan droomt om Fashion Designer te worden?

Wij heten u van harte welkom op de Modeshow van Fashion School Mode Incolors in Nootdorp, waar Mode InColors de creaties zullen presenteren.
De Fashion show wordt afgesloten met een certificaatuitreiking en een spannende fotoshoot van de jonge fashionista’s! 


Locatie:
Cultura & Zo
Dorpsstraat 7
2631 CR Nootdorp


Reserveer nu je plaats voor de betoverende Modeshow!

 


 

Bekijk hier de prachtige creaties van onze leerlingen!


2022

 


2019 / 2021 
 
  2016 / 2018