Naailessen, kleding ontwerpen, modetekenen

Klassikale modelessen voor kinderen (6+)


Naailes voor kinderen geven we middels de cursus "Fashion Designer". In deze cursus combineren we modetekenen/ontwerpen + naailessen.


Modieus onderwijs voor kinderen op het gebied van mode ontwerpen en maken is al weer helemaal hip. In deze cursus laten we de kinderen kennismaken met het vak van een echte modeontwerper. Ze krijgen het hele proces te zien vanaf het bedenken van een concept via het ontwerpen, het maken van een eigen kledingstuk tot aan de afsluitende modeshow aan het eind van de cursus.

Ontdek onze modeshow op 24 juni om 16:00 uur in het prachtige theater van Cultura & Zo, Dorpstraat 7 in Nootdorp. Kom en laat je inspireren, samen met je getalenteerde kind. We heten jullie van harte welkom!

Reserveer hier je stoel 

 
 


De eerst volgende cursus "Fashion Designer" voor kinderen (van 10 lessen) start weer vanaf eind maart 2023 en duurt t/m juni 2023.
Vind je het leuk om je kind voor de cursus in te schrijven? Je kunt alvast het rooster bekijken en de plaats reserveren.
 
 

  • Jouw kind droomt ervan een modedesigner, modelleur of stylist te worden? Hij/zij kan nu zelf het beroep van modeontwerper proberen.
  • Of wilt het kind meer over mode weten. Is hij of zij gewoon gek op mode ontwerpen, naaien en modetekenen?
  • Misschien wil je een leuke creatieve hobby als een algemene ontwikkeling voor jouw kind?

Dan is onze creatieve cursus "Fashion designer" voor jouw kind geschikt!
 

Naar de cursus "Fashion Designer" voor kinderen

 

De cursus "Fashion Designer" bestaat uit 2 onderdelen

 

Leren Fashion Illustratie met aquarelverf tekenen
Leren naaien: van eerste naad tot de toffe outfits


 

Klik op de foto hieronder en bekijk het werk van onze cursisten  

Vind je het leuk om je kind voor de cursus in te schrijven? Schrijf dan je kind hieronder in.
 

https://www.modeincolors.nl/bestanden/3-naaicursussen-kinderen/naailessen_voor_kinderen_inschrijven.png


Waarom Fashion Designer cursus met naailessen voor kinderen?

Mode  ontwerpen en maken is een leuke hobby.  Stimuleer de creativiteit van jouw kind! Laat de creativiteit van het kind de vrije loop, want door creatief bezig te zijn kunnen kinderen ontdekken waar hun kansen liggen!

Op onze cursus leren kinderen niet alleen maar naaien en knippen. Er is veel meer. Het kind ontwikkelt zich. Modecursus is een uitstekend middel om creativiteit, mentale vermogens, fijne motoriek, esthetische smaak en ook het creatief denken te ontwikkelen.

Handig om te weten:


Wij hebben de cursussen op verschillende dagen, 7 keer per week.
Als je wilt weten op welke datum, dag en tijd deze cursussen beginnen. Hoeveel plaatsen er nog VRIJ en wat de cursus kost, kijk dan hier: Weekschema en Prijzen
Volg ook onze Facebook pagina "Fashion school voor kinderen". Daar kun je nog meer zien wat de kinderen maken tijdens de lessen. Je ziet ook de andere  activiteiten zoals de modeshow, certificaatuitreiking of bezoek aan het museum.

 

Lijkt het je leuk als jouw kind mode leert ontwerpen en maken? Meld je zoon of dochter dan aan voor de eerstvolgende cursus "Fashion Designer"!