Naaipatronen op maat tekenen + naailessen


Deze cursussen kun je Online 100% Zelfstandig of in een Virtual Classroom met begeleiding volgen

Altijd een droom gehad om zelf je naaipatronen te tekenen en naar jou wens de naaipatronen aanpassen?
Vind je het aanpassen van kant-en-klaar patronen ingewikkeld? Leer dan met deze online cursussen je eigen basispatronen op maat te tekenen voor een perfecte pasvorm. 

Voor wie zijn de cursussen Patroontekenen

De online cursus “Patroontekenen” is geschikt voor beginnende, ervaren en gevorderden kledingmakers. Voor iedereen die op maat getekende patronen wil gebruiken om perfect passende kleding te maken. Voor jou zijn er leuke lessen met veel tips, tools en instructies om een goed grondpatroon te tekenen. Maar je hebt wel enige voorkennis nodig om te beginnen met deze cursus!

Deze cursussen is voor jou als:

  • Het lastig is om goed passende kleding te kopen.
  • Je wilt niet meer afhankelijk zijn van bestaande patronen.
  • Je wilt unieke patronen en kleding leren.

 

Meer over Online cursussen, docent en school

Cursussen in de categorie “Patronen tekenen en kleding op maat maken” zijn er als Online Zelfstudie cursussen en ook Virtual Classroom cursussen. Kies de methode die het best bij je past.
Bij iedere online cursus heb je ondersteuning van een docent. Stel je vragen in de online les of per e-mail. Binnen 48 uur krijg je antwoord van de docent.

Details over de cursussen: Meer details over de lessen zoals ondersteuning, prijs, start van de cursus, toegang tot de cursus en andere informatie vind je bij iedere cursus.
Alle cursussen kun je in menu vinden. 

Lees meer over de docent en de school op de pagina Over Ons en op de Home pagina.
 

Patroon op maat tekenen kost tijd maar levert kwaliteit, creativiteit en voldoening


Met het leren van het correct tekenen van patronen, geldt net als bij andere dingen: oefening baart kunst. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen snel en correct een basis patroon kan leren tekenen voor een perfecte pasvorm! Want ik heb het ook geleerd, net zoals jij het nu zou kunnen leren. Als je het graag wilt en je oefent goed, dan weet ik zeker dat het je gaat lukken.

Voor extra informatie over cursus Patroontekenen neem gerust contact met ons op.
 

Ik wens je veel plezier en succes met je creatieve hobby "Zelf mode ontwerpen en maken"
Svetlana Kok-Eroshenko