Online Fashion School Actueel


Modeshow door Fashion School Mode Incolors in Nootdorp

 


Dé fashion show voor en door jonge “Fashion Designer” op zaterdag 24 juni om 16:00. Door jonge talenten van 6 tot 14 jaar oud. De deadline nadert en de fashionista's zijn druk bezig met de laatste naadjes en stikjes. Een knipje hier en een speldje daar, voor je het weet is het bijna klaar! Wat gaat het worden? Een fleurige rok, een zomerjurk of toch een sweater met grote zakken?! Op de Modeshow ‘Fashion Designer' - cursus voor jongeren gaan zij alle designs showen!

De naaimachines draaien nog even op volle toeren, want op 24 juni is het SHOWTIME! De jonge talenten ruilen hun Ipad in voor de naaimachine! Want niets is zo leuk als even terug naar de basis en lekker bezig zijn met de handen! De fashionista's leren niet alleen ontwerpen en maken, maar ook creatief nadenken!

Ze krijgen het hele proces te zien vanaf het bedenken van een concept via het ontwerpen, het maken van een eigen kledingstuk tot aan de afsluitende modeshow aan het eind van de cursus. Ben je ook benieuwd naar het eindresultaat? Ken je (heb je) een kind die ervan droomt om Fashion Designer te worden? Wij heten u van harte welkom op de Modeshow van Fashion School Mode Incolors in Nootdorp, waar Mode Incolors de creaties zullen presenteren.

De Fashion show wordt afgesloten met een certificaatuitreiking en een spannende fotoshoot van de jonge fashionista’s! Alle deelnemers hebben naai- en designles les onze gehad. Kom jij ook een kijkje nemen?


Locatie:
Cultura & Zo
Dorpsstraat 7
2631 CR Nootdorp
 

Reserveer nu je plaats voor de betoverende Modeshow!