Kleuranalyse – online cursus

Deze cursussen volg je Online Zelfstandig.

Wil jij weten hoe jij gaat stralen en welke kleuren het beste bij jou passen? Volg dan de cursus Kleuranalyse. Tijdens een kleurenanalyse ga je op zoek naar die kleuren die je fris en stralend maken. Deze kleuren zijn in harmonie met jouw huid, ogen en natuurlijke haarkleur. Je neemt plaats voor de spiegel zodat je goed kunt zien wat de verschillende gekleurde testdoeken met jouw gezicht doen. Op deze manier zult jij zelf ontdekken welke kleuren voor jou het mooist zijn. Deze cursus is een Online zelfstudie. Volg de lessen wanneer jij dat wilt.

 

 

“Kleuren zijn stralingsenergieën die positief of negatief op ons inwerken”

(Johannes Itten, Zwitsers kunstschilder)

 

Wat leer je in deze cursus?

Bepaal met de cursus kleuranalyse de kleuren die je goed doen
Leer in deze Online cursus te bepalen wat je beste kleuren voor je kleding, make-up en accessoires zijn. Bewust of onbewust zul je vaak ervaren hebben dat je er in de ene kleur mooier, frisser en stralender uitziet dan in de andere. Ben je een warm, koel of neutraal type? Wat is je uitstraling; licht of donker, helder of gedempt en hoeveel contrast hebt je in je gezicht. Maar hoe weet je wat jouw ondertoon is? Waar moet je op letten? En wat kies je als je een neutrale ondertoon hebt? Wij helpen je graag op weg.
In deze training laat ik je graag zien hoe je je beste kleuren kan bepalen.

Leer in deze cursus:

  • De ondertoon: warme of koele ondertoon
  • De diepte: licht of donker
  • De intensiteit: helder of gedempt
  • Contrast; verschil tussen licht en donker
  • Kleuren: kleuren die je goed doen


 

Cursusmethode Kleuranalyse

Deze cursus is alleen beschikbaar in onderstaande methode:

Online Zelfstudie

Met deze methode werk je zelfstandig. Je kunt wel vragen stellen via het forum of email, maar er is geen direct contact met de docent of andere cursisten.

Voor meer informatie over hoe deze methodes precies werken kun je hier meer lezen

Benieuwd welke kleuren jouw beste kleuren zijn? Ga naar de cursus schrijf je in en maak alle kleurtesten. Bij de cursus vind je meer informatie over wat je gaat leren, wat je nodig hebt en natuurlijk de prijs.

 

Kleuranalyse


 

Voor wie is de cursus Kleuranalyse?

Iedere volwassene kan een Kleurenanalyse doen, ongeacht de leeftijd, ongeacht huidskleur. In principe doe je het één keer en heb je de rest van je leven een duidelijke richtlijn welke kleuren je kunt dragen. Sommige mensen vinden het leuk om het nog een keer te doen als hun haar grijs is geworden. Dat mag natuurlijk, maar in principe verandert je kleurtype niet.
 

 

 

Voor extra informatie over de cursus neem gerust contact met ons op

Veel plezier en succes!!!