LiveOnline cursussen in plaats van Workshop voor Kinderen


Lieve bezoeker van Fashion school en studio Mode Incolors,


Gezien de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we NU gezellige, leerzame en creatieve bezigheid juist hard nodig; hoe blijven we rustig en realistisch en raken we niet in paniek door alle berichten en gebeurtenissen. Om het verder verspreiden van het coronavirus tegen te gaan wij zijn gestopt tijdelijk met onze lokale lessen. Via deze weg informeren we jullie over ons voorgenomen besluit.

Maar niet getreurd: we geven LiveOnline modecursussen, zodat uw kind toch de lessen kan blijven volgen! De optie om modelessen te blijven beoefenen blijft. Toch  NU hebben we relax en creativiteit juist hard nodig.

Vind hier over LiveOnline modecursussen alle informatie; het lesrooster, tijden en inschrijven.

Wij zien u ook graag terug op onze lokale lessen wanneer de school gaat weer openen.
 

Volg nu onze LiveOnline lessen samen met andere kinderen en natuurlijk altijd met docent. U kunt ook voor een proef les uw kind inschrijven

 

Kijk hier LiveOnline les voor kinderen Modetekenen


Creatieve en originele workshops voor kinderen.

Tijdens de schoolvakantie en/of op de verjaardag van uw kind of kleinkind kunnen wij verschillende creatieve workshops verzorgen. Dit zijn workshops waarop we de kinderen verschillende elementen van het modeontwerp vak laten zien. Zoals schetsen, tekenen, ontwerpen of naaien. Natuurlijk er zijn ook andere mogelijkheden voor kinderen die willen iets anders maken, bijvoorbeeld een leuke knuffel.

Wilt u uw kind een creatief cadeau geven zodat zij of hij helemaal zelf iets leuks gaat maken. Geef dan uw kind op voor één van onze gezellige workshop. Onze workshops wordt begeleid door professionele en gediplomeerde modeontwerper, coupeuse en naaister. Uw kind komt zeker tevreden met een leuke en mooie creatie naar huis!


Hieronder kunt u een workshop kiezen welke past bij uw kind.

Rokje maken Knuffel maken Fashion Illustratie Barbiekleding

Tasje maken

T-shirt versieren

Met kralen borduren

Mode-inspiratieHebt u een andere wens en wilt u dat bespreken? Neemt u dan contact met ons op.


Cadeaubon en uitnodiging voor workshop.

Als bonus bij het boeken van een workshop kunnen wij een cadeaubon voor uw kind maken. Uiteindelijk wilt u kind wel een cadeau kunnen uitpakken op zijn/haar verjaardag.
Viert uw kind haar/zijn verjaardag met een groepje vrienden en vriendinnen? Wij kunnen ook een leuke uitnodiging verzorgen.
U krijgt uw cadeaubon en/of uitnodiging per e-mail in PDF vorm. U hoeft deze alleen nog maar te printen.

 

Prijzen en Informatie Inschrijfformulier