Zomerfeest voor kinderen of 'Creatieve Workshop'

 

Binnenkort een verjaardag te vieren of op zoek naar een creatieve workshop voor een groep vriendinnen? Gefeliciteerd! Bij Modestudio Incolors in Nootdorp hebben we de perfecte oplossing voor u. Vanaf 12 juni tot en met 20 augustus organiseren wij creatieve modeworkshops en naaiworkshops voor kinderen vanaf 8 jaar oud. Vier een onvergetelijk kinderfeestje met een minimale groepsgrootte van 6 kinderen en een maximum van 10 kinderen. Kom en ontdek de magie van creativiteit bij Modestudio Incolors!


Hieronder kunt u een workshopthema kiezen welke past bij het feestje voor uw kind.

 
Rokje maken Knuffel

Tasje maken
Fashion Illustratie

 


Hoe werkt een workshop voor kinderfeestje?

Na een korte uitleg over de workshop gaan we gezellig aan de slag. Tijdens een workshop wordt iedereen geholpen door professionele begeleiding.
Als u wenst is er altijd tijd om wat lekkers te eten en te drinken, het uitpakken van de cadeautjes en om natuurlijk even te zingen.
Alle kinderen maken hun opdracht af en nemen deze mee naar huis. Vaak aan het eind van workshop organiseren wij een korte modeshow, waar kinderen hun ontwerp aan alle gasten kunnen laten zien.
 


Komt u het feestje in het Modestudio Incolors vieren dan zorgen wij voor limonade en koekjes. Uiteraard kunt u zelf een taart meenemen.
Mocht u nog vragen hebben, of wilt u een workshop boeken, neemt u dan contact met ons op.

 

Prijzen en Informatie Inschrijfformulier