Kinderfeestje 'Creatieve Workshop'

In verband met de gevolgen van de Corona-crisis zijn alle kinderfeestjes en workshops van Fashionschool Modeincolors  voor de komende tijd geannuleerd. De lopende boekingen zijn in overleg uitgesteld en worden verplaatst naar een later tijdstip.
Afhankelijk van de ontwikkelingen zullen de workshops en kinderfeestjes zodra het mogelijk is weer beginnen.
We betreuren deze beslissing, maar de veiligheid van ieder is nu het belangrijkste. We houden je via de website en socials op de hoogte wanneer de workshops en kinderfeestjes weer beginnen.
Bedankt voor jullie begrip en we hopen snel weer klaar te staan voor jullie!
 


Is uw kind of kleinkind binnenkort jarig?  Alvast van hart gefeliciteerd!!!
U wilt dit met een leuk feest gaan vieren, maar u heeft nog geen inspiratie hoe u dit wilt gaat vieren?
Wij hebben voor u een mooie oplossing: een creatieve workshop voor uw kinderfeest bij u thuis, op locatie of bij Modestudio Incolors in Nootdorp. Wij organiseren creatieve modeworkshops en naaiworkshops voor kinderen vanaf 6 jaar oud.


Hieronder kunt u een workshop kiezen welke past bij het feestje voor uw kind.

Rokje maken Knuffel maken Fashion Illustratie Barbiekleding

Tasje maken

T-shirt versieren

Met kralen borduren

Mode-inspiratie

Heeft u zelf een idee en dit staat er niet bij, neemt u dan contact met ons op. 


Hoe werkt een workshop voor kinderfeestje?

Na een korte uitleg over de workshop gaan we gezellig aan de slag. Tijdens een workshop wordt iedereen geholpen door professionele begeleiding.
Als u wenst is er altijd tijd om wat lekkers te eten en te drinken, het uitpakken van de cadeautjes en om natuurlijk even te zingen.
Alle kinderen maken hun opdracht af en nemen deze mee naar huis. Vaak aan het eind van workshop organiseren wij een korte modeshow, waar kinderen hun ontwerp aan alle gasten kunnen laten zien.
 


Wanneer wij de workshop bij u thuis of op locatie komen organiseren, dient u zelf het eten en drinken te verzorgen. Komt u het feestje in het Modestudio Incolors vieren dan zorgen wij voor limonade en koekjes. Uiteraard kunt u zelf een taart meenemen.
Mocht u nog vragen hebben, of wilt u een workshop boeken, neemt u dan contact met ons op.

 

Prijzen en Informatie Inschrijfformulier